Laipni lūgti Brasserie Vivien

Autentiska franču virtuve Rīgas sirdī

Īpašie piedāvājumi

Šefpavāra ieteikumi

Sīpolu zupa gratēna veidā

Šī zupa tiek gatavota no sviestā apceptiem sīpoliem.

Pārkaisīta ar ceptām maizes šķēlēm un sarīvētu gruyère sieru, pēc tam apcepta krāsnī līdz zeltainam gratēnam. Ideāla zupa, lai sasildītos vai pēc kaislīgas nakts.

Lorēnas kišs

Klasisks sāļais pīrāgs ar mīklu, pildīts ar piena, krējuma un olu maisījumu, papildināts ar gruyère sieru un kūpinātas cūkgaļas gabaliņiem. Cepts krāsnī un pasniegts silts.

Izcilas garšas uzkoda. Pasniegta ar svaigu zaļo salātu piedevu.

Burgundijas liellopa sautējums

Īsta bistro un braserijas klasika, šefpavāra mīļākais ēdiens. Gatavots no liellopa gabaliņiem sarkanvīna mērcē ar sīpoliem, bekonu un šampinjoniem.

Laša steiks ar bēarnēzes mērci

Krāsnī cepts laša filejas steiks ar autentisku bēarnēzes mērci — šefpavāra iecienītāko. Tā ir dzeltenumu un sviesta emulsija ar šalotes sīpolu un smalku zaļumu (pētersīļi, čermeļi, estragons) aromātu. Viegli skābena no estragona etiķa, pasniegta silta, ideāli papildina lasi.

Apgrieztā ābolu tarte “Tatin”

Slavenākais franču ābolu pīrāgs ar karamelizētiem āboliem — apgriezts un apburoši salds. Pasniegts ar vietējo skābo krējumu.

Kontakti

Sazinieties ar mums

Adrese

Brīvības iela 37, Rīga, LV-1010

Darba laiks

Pirmdiena–Sestdiena:
18:00 – 23:00

Zvani mums

+371 63 01 30 05

Raksti mums

info@vivien.lv

Notiek ielāde
Jūsu ziņojums ir nosūtīts. Paldies!